پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
با سلام
واقعاً من که خسته شدم ، در عجبم چرا عده ای برای تبلیغات ، عده ای دیگر رو زیر سئوال می برن
من در ابتدای بحث بسیار خوشحال بودم که یک بحث جذاب برای بررسی چند مادربرد ایجاد شده
با مطالعه صفحات چیزی دستگیرم نشد
عده ای با یوزرهای متعدد و ساخت یوزرهای جدید قصد به زیر سئوال بردن برند معتبر را دارن
بنده طرفداریکه تاز گیگا نیستم ، چون در عین حال با سایر برندها هم کار می کنم.
وجه تمایز بنده گارانتی خوب گیگا هستش که برای کسی که طالبش هست معرفی و یا خرید می کنم .
سوای این مسائل ؛
استارتر که بیان کرده : {
چند روز پیش به دنبال یک مادربورد B85 مناسب می گشتم و به توصیه یکی از دوستان به سراع مادربورد GA-B85-HD3 رفتم.برای تحقیق بیشتر به سراغ وب سایت رسمی گیگابایت و این محصول به نشانی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مراجعه کردم.
اما همینطور که به مرور مشخصات این مادربورد می پرداختم متوجه نکته ای شدم.اینکه این مادربورد در 3 ورژن محتلف تولید شده وجالب هرچی ریویژنش میره بالاتره از امکانانش کاسته میشه!!!اما قیمت میره بالاتر...البته تو دنیا رو نمی دونم اما اینجا که می ره بالا تر.جالب تر اینه که مادربورد تو هر رویوژنش کوجکتر شده(از سرو تهش زدن تا قیمتش رو کم کننن )بعد هم متوجه شدم که هیتسینک رو حذف کردن و جالب اینکه ویژگی SBA اینتل رو که معمولا یک استاندارد برای ماردبورد هایی که از چیپ ست سری B اینتل می کنند هستش رو هم حذف کردن.
}
شما اینا رو بیان کردین ، بعد توی کلیپی که توی آپارات آپلود کردین ،بیان می کنید :
بعد از پرس و جو و قیمت کردن از چند مغازه به فروشنده گفتین این مدل رو به من بده
بعد آوردین دیدین اون چیزی نیست که شما انتظارش رو داشتین
یعنی شما توی اولین تاپیکتون گفتین چند رویوژن داره ، توی کلیپ دارین میگین بعد از پرس و جو و قیمت کردن از چند مغازه به فروشنده گفتین این مدل رو به من بده
چه کاریه آخه ! ؟ !
جواب ها رو کاملاً ای ساپورتر آواژنگ و شهریار عزیز گفتن
به نظرم چون قانع نشدید یوزرهای مختلف رو به حمایت از خودتون آوردین اینجا و یک بحث چندین صفحه ای رو شروع کردین
به هر دلیلی بهتره برای جذب مشتری راه های جدیدتری رو ارائه بدین ، مثل افزایش کیفیت و گارانتی
برند x زمانی برند محبوب بنده بود که الان افتضاحی بیشتر نیست ، اما تمام پست های بنده رو نگاه کنید ، توی کدوم تاپیک ، بنده برندی رو زیر سوال بردم ؟
در کدام تاپیک گیگا رو بهترین برند نام بردم ؟
بهتره قانع بشین :11():
پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
نه عزیز مشخصه دیگه، عنوان تایپک اول "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟ " بوده که بعدا مسولین سایت که خواستن با این ادعا وجه برند خراب نشه به قبل و بعدش کلماتی اضافه کردن که با خوندن یک خط شما تصمیم گیری نکنی.
میتونستن حذفش کنن، میتونستن هر کار دیگه ایی ببکنن اما فکر میکنم قضاوت رو گذاشتن به عهده خود خوانندگان.
کاملا دیگه به من ثابت شد که اینا همه باهم دست به یکی بودن!!!
من یه پیشنهاد میدم
هر چند شاید کسی استقبال نکنه ولی میتونیم بصورت تصویری بحث کنیم و وب بدیدم ,من نتم قویه اگه خواستین من میزبان میشم و همگی باهم بصورت انلاین و تصویری بحث میکنیم برای شفاف سازی!!!
************************************************** **************************************
مثل اینکه از استارتر محترم و افراد هم سو با ایشون خبری نیست؟
چون واقعا بحث جذابی بود
(من تخمه هام داره تموم میشه ,زود تر تمونش کنید ,منتظر گنگستر بازیه اخرشم :1. (4)::1. (4)::1. (4):)
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
من هم موقع خرید مدل مورد نظر سه تاrev جلوی پام بود...
بعد از تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم واسه من که کاربر عادی هستم هیچ فرقی نداره کدوم باشه...
حالا نمیدونم شاید کارتون خیلی تخصصی باشه!!!
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
نقل قول:
من هم موقع خرید مدل مورد نظر سه تاrev جلوی پام بود...
بعد از تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم واسه من که کاربر عادی هستم هیچ فرقی نداره کدوم باشه...
حالا نمیدونم شاید کارتون خیلی تخصصی باشه!!!
سید میدونی بحث کجاست
این آقا میگه من تحقیق کردم و فهمیدم که سه تا ریویوژن داره
بعدش میگه رفتم خریدم
فقط میگه خریدم
یعنی کنترل نکردم
خب کنترل می کردی
برای مثال من قصد خرید یک مدل گوشی از برند سامسونگ رو داشتم و بعد از تحقیق فهمیدم که بیشتر مدلهاش از سه کشور مختلف به بازار عرضه میشه
کره ، چین و ویتنام
به طبع موقع خرید تاکید کردم که ساخت چین نباشه ، اگر پیدا شد کره و اگر نباشد ویتنام
که ویتنام پیدا کردم
حالا اگر من می گفتم ویتنام و فروشنده به من چین میداد ، مقصر فروشنده بوده و اگر نمی گفتم مقصر خودم می شدم
این وسط سایر افراد چیکارن ؟
نقل قول:
سید میدونی بحث کجاست
این آقا میگه من تحقیق کردم و فهمیدم که سه تا ریویوژن داره
بعدش میگه رفتم خریدم
فقط میگه خریدم
یعنی کنترل نکردم
خب کنترل می کردی
برای مثال من قصد خرید یک مدل گوشی از برند سامسونگ رو داشتم و بعد از تحقیق فهمیدم که بیشتر مدلهاش از سه کشور مختلف به بازار عرضه میشه
کره ، چین و ویتنام
به طبع موقع خرید تاکید کردم که ساخت چین نباشه ، اگر پیدا شد کره و اگر نباشد ویتنام
که ویتنام پیدا کردم
حالا اگر من می گفتم ویتنام و فروشنده به من چین میداد ، مقصر فروشنده بوده و اگر نمی گفتم مقصر خودم می شدم
این وسط سایر افراد چیکارن ؟
کاملا درست میفرمایید...
یه چیز دیگه :
حالا چه فرقی میکنن اینا باهم ، باتوجه به مطالبی که دوستان تو تاپیک گذاشتن الآن همه میدونیم که بینrev های مختلف تفاوت هایی وجود داره ، به قول مرصاد جان مثلا تو هیت سینکشون یا اون چیزی که شهریار جان گفتند ، ولی بحث اینجاست که قطعات اصلی همشون یکی هست یعنی بازده کار چندان فرق نداره...این چیزیه که من شخصا رو دو مدل مادربرد تجربه کردم...
آقا اصلن میخواند برند ها رو خراب کنند . این موضوع به من و شما فنی چه ربطی داره . سوال اینجاست به ما چه مربوط است . به سایت چه مربوط است . تمام اون دوستانی که سنگ این شرکت و اون شرکت رو به سینه میزنند همشون به نوعی ذینفع هستند . بعضی از افراد هم به علت تعصب بیجا کور کورانه خودشون رو قاطی این مسایل میکنند . مثل این میمونه که چون من MSI کار میکنم بیام طرفداری ماتریس رو بکنم . این و همه ما آی تی من ها میدونیم این شرکت هایی که دارند به عنوان نماینده فعالیت میکنند . هیچ وقت جایی نمیخوابند که آب زیرشون بره و هیچ وقت قانون مشتری مداری توی مملکت ما وجود نداره . به خدا اگر در یک کشور خارجی این دوستمون این مشکل رو داشت بدون برو برگرد براش اون کمپانی جنس رو عوض میکرد . اون که خودش تولید کنندست . حالا یک عده ادمی که مثلا اسمشون نماینده هستش نمیدونم چرا تعصبشون از خود تولید کننده بیشتره و میان الدوروم بلدوروم میکنند . و بعد کلماتی که جاش توی محافل سیاسی هستش نه اینجا . استفاده میکنند . فرافکنی / شایعه / دوستان اواژنگ اگر مشتری مداری بلد بودند باید همون اول به نوعی مشکل ایشون رو حل میکردند تا اینکه بیان متاسفانه با چند تا از دوستای خود ما دست به دست هم بدند و این موضوع رو به صفحه اصلی سایت برسونند تحت نام پشت پرده شایعه
من که واقعا واسه خودم تاسف خوردم . چون مطالب همین دوستانه خودم رو همیشه بی طرفانه میدونستم ولی الان فهمیدم که چی به چیه . و کی با کیه
سایت اصلا همچین حقی نداره به اندک بهونه ای بخواد سراغ اطلاعات شخصی افراد بره و عمومی منتشر کنه . به چه حقی ادرس ایمیل افراد رو شما مطرح کردید . واقعا بچه بازیه
من پیشنهاد میکنم یک انجمن خاله خاله بزنیم . دوستان برند خاله خاله بازی کنند . لابد فردا ادرس ایمیل من رو هم میزنید و من هم شدم فرا فکن از شمال شرق کشور . خوبه باز من دورم از دوستان مشکلدار
ولی خودتون با دسته خودتون یک اعتراض ساده رو به جنجال کشیدید . الان هم تو رو خدا جمع کنید این لکه ننگ رو که ابروی همه رو بردید با اینکارتون
ماشالله از چند سال پیش یوزرسازی رو شروع کرده بودن تو این سایت
سربازان گم نام از قدیم وجود داشن کسی خبر نداشت:lol:
همون اول فهمیدم وضعیت غیر عادیه هااا:hmm2:
الان دیگه مطمئن شدم
سربازان گمنام این سایت چقدر فعالن تاپیک شده 12 صفحه!!!:1~@$S (8)::surprised:
همینطور ادامه پیدا کنه یه رکوردی زده میشه :rules:
نمیخوام اسم ببرم . ولی حاضضرم شرط ببندم این کاربرای که ارسالها و تشکراشون کمتر از 5 تا هست
همشون IP یکسان دارن
:great::great: